Skärvätskor Oljor Smörjfett Övrigt

That's Special

Ett sätt att tänka och agera.

Inom Bechemkoncernen använder vi gärna uttrycket ”That´s Special”. Det är ett sätt för oss att berätta hur vi tänker och hur vi agerar för att hitta de bästa lösningarna för varje enskild situation. Vi vill att du ska uppleva att vi erbjuder något speciellt, helt enkelt!

Speciell prestanda. Speciell service. Speciallösningar. Vi arbetar ständigt med frågor som produktutveckling och kundrelationer. Våra produkter och lösningar ska vara bästa tänkbara för våra kunders krav och behov.

Den som vill vara speciell måste också vara väldigt flexibel. Omvärlden är i ständig rörelse och så är det även på BECHEM. Vårt mål är att överträffa våra kunders önskemål och krav!

Uttrycket, That’s Special innebär att vi arbetar efter våra fem viktiga principer. Produkter, teknologi, affärsnätverk, koncerntillhörighet och att alltid ge kunden den bästa servicen på marknaden. Detta ger en perfekt bas för att skapa speciallösningar och goda relationer med kunder över hela världen.

Branschkunskap

Minimera friktion, slitage!

Vi på BECHEM har lång erfarenhet av att leverera kvalitets produkter till en rad olika branscher. Vi har stor expertis och godkända produkter till, Metall och Stålindustrin, Automotive, Livsmedel och Järnväg.

Certifiering

För att garantera hög kvalitet är CARL BECHEM Scandinavia AB certifierad enligt:

ISO 9001

ISO 14001

Carl Bechem Scandinavia AB Allmänna villkor

Bifogat finns våra allmänna villkor att ladda ner.

Allmanna Villkor PDF

CARL BECHEM GMBH

BECHEM GmbH grundades år 1834 och är ett av Europas äldsta oljebolag. Dotterbolag finns i USA, Frankrike, Indien, Schweiz och Mexico och joint venture företag i Sydafrika, Kina och Sverige.

Bechem utvecklar, tillverkar och levererar högpresterande smörjmedel och additiv till hela världen.

Med ca 800 högpresterande smörjmedel i sortimentet, från standardprodukter för industri till unika kundanpassade produkter, är BECHEM det självklara valet av leverantör för all typ av industri.

Förutom huvudkontoret i Hagen har BECHEM ytterligare två fabriker i Tyskland, Mieste och Kierspe men även i Kina, Indien och USA. Med återförsäljare i 70 länder garanterar BECHEM leverans av sina produkter till stora delar världen.

CARL BECHEM GMBH är certifierade enligt:

DIN ISO / TS 16949
DIN EN ISO 9001

Det är vårt mål att förse våra kunder med produkter av högsta kvalitet och som samtidigt uppfyller gällande internationella standarder.

CARL BECHEM GMBH