That's Special

Ett sätt att tänka och agera.

BECHEM använder vi gärna uttrycket ”That´s Special”. Det är ett sätt för oss att berätta hur vi tänker och hur vi agerar för att hitta de bästa lösningarna för varje enskild applikation. Vi vill att du ska uppleva att vi erbjuder något speciellt, helt enkelt!

Speciell prestanda. Speciell service. Speciallösningar. Vi arbetar ständigt med frågor om produktutveckling och kundrelationer. Våra produkter och lösningar ska vara bästa tänkbara för våra kunders krav och behov.

Den som vill vara speciell måste också vara väldigt flexibel. Omvärlden är i ständig rörelse och så är det även på BECHEM. Vårt mål är att överträffa våra kunders önskemål och krav!

Uttrycket, That’s Special innebär att vi arbetar efter våra fem viktiga principer. Produkter, teknologi, affärsnätverk, koncerntillhörighet och att alltid ge kunden den bästa servicen på marknaden. Detta ger en perfekt bas för att skapa speciallösningar och goda relationer med kunder över hela världen.

Sedan 1834

BECHEM genom åren

1835 Den första järnvägslinjen startar i Tyskland vilket blev en betydande BECHEM-kund.

1909 BECHEM Staroil-produkter används i luftskeppsmotorerna hos Zeppelin Z II och Z III.

1930 Samarbete med kullagerfabrikerna i Schweinfurt.

1948 BECHEM är det första tyska företaget som tillverkar smörjfetter för toppmoderna Timken-rullager.

1973 BECHEM levererar smörjmedel för styrmunstyckena på Ariane-raketerna.

2011 Tillsammans med Fraunhofer Institute IVV och Braunschweigs tekniska universitet vinner BECHEM det tyska priset för råmaterialeffektivitet för utvecklingen av det mineraloljefria smörjmedlet Berufluid.

Historia

Lär känna oss

En partner

Vi utvecklar individuella koncept tillsammans med er för att långsiktigt förbättra smörjprocesserna och säkerställa en tillförlitlig drift.

När ni använder våra produkter erbjuder BECHEM teknisk service till alla kunder.

Detta innebär:
Inspektioner, rapportering, rekommendationer, förbrukningsoptimering, support vid underhållsstopp, oljeanalyser, kompatibilitetstester, felsökningar och tekniska utbildningar.

Om oss