Om oss

Trygghet i alla led.

Från start till mål

Er partner

Personlig kontakt

Högsta servicenivå är ett centralt begrepp hos oss! Vi erbjuder er en personlig tekniker som lär känna dig, ditt företag och era behov och som du när som helst kan kontakta.

Förståelse för uppdraget

Det är viktigt att analysera ditt företags verksamhet och vilka typer av lösningar ni behöver nu och för framtiden. En genomtänkt uppstart underlättar ett långsiktigt samarbete. Vår tekniker gör en analys av era krav och behov på plats hos er.

Tester och igångkörning

Din personliga tekniker är med och finns tillgänglig under produktionsstart och tillsammans med er gör vi sedan en uppföljning. Provtagning görs kontinuerligt för att säkerställa ett optimalt produktionsresultat.

Regelbunden uppföljning

För oss är efterarbetet lika viktigt som förarbetet och därför genomför vi ständigt uppföljningar på levererade produkter. Vi föreslår också regelbundet nya lösningar för effektivare produktion. Rätt rekommendationer sparar pengar.

Visste ni?

„BECHEM… ?“

1902 så var BECHEM ett av de första företagen i Hagen att ha en telefon. Telefonnumret var 425.

Produktiva

800 till 1000 kg var den dagliga produktionsvolymen av smörjfett för BECHEM 1937.

Stor, rund och gul

Det gula BECHEM fatet är 882 mm högt och kan bevara upp till 200 liter smörjmedel.

24.12.1806

Carl Bechem, grundaren av den första oljefabriken i Tyskland föddes för mer än 215 år sedan i Elberfeld, idag en del av Wuppertal.

Sanna färger

BECHEM företagsfärger är gul (HKS 5) och grön (HKS 61)

Läs mer om våran historia

CARL BECHEM SCANDINAVIA AB

Logistik

Vi levererar från lager i Sverige eller direkt från fabrik i Tyskland

Certifierade enligt

ISO 9001

ISO 14001

Allmänna Villkor PDF

CARL BECHEM GMBH

BECHEM GmbH grundades år 1834 och är ett av Europas äldsta oljebolag. Dotterbolag finns i USA, Frankrike, Indien, Schweiz, Ryssland Mexico och Sverige samt joint venture företag i Sydafrika, Spanien och Kina.

BECHEM utvecklar, tillverkar och levererar högpresterande smörjmedel och additiv till hela världen.

Med ca 1200 högpresterande smörjmedel i sortimentet, från standardprodukter för industri till unika kundanpassade produkter, är BECHEM det självklara valet av leverantör för all typ av industri.

Förutom huvudkontoret i Hagen har BECHEM ytterligare två fabriker i Tyskland, Mieste och Kierspe men även i Kina, Indien och USA. Med återförsäljare i mer än 70 länder garanterar BECHEM leverans av sina produkter till stora delar världen.

CARL BECHEM GMBH är certifierade enligt:

DIN ISO / TS 16949
DIN EN ISO 9001

Det är vårt mål att förse våra kunder med produkter av högsta kvalitet och som samtidigt uppfyller gällande internationella standarder.

CARL BECHEM GMBH